KHDWVO steunen door online te shoppen ?Stacks Image 5


Huh? Hoe kan dat ?

Wel, via onze trooperpagina:  Troop mee met KHDWVO

Trooper is een nieuwe manier om ons te steunen, zonder dat het u een euro extra kost. Jij doet gewoon jouw online aankopen via onze Trooperpagina en een mooi percentje van het aankoopbedrag gaat naar K.H. De Ware Vrienden Oppuurs, Super toch?!

Voor je je bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit. K.H. De Ware Vrienden Oppuurs heeft een eigen trooperpagina:
www.trooper.be/khdwvo

  1. Door te klikken op het logo op deze pagina, kom je op de webshop van je keuze en weet deze shop automatisch dat je ons wil steunen. (we besparen je de technische details)
  2. Dan sla je gewoon aan het shoppen zoals je altijd doet.
  3. Wanneer je afrekent, gaat er automatisch een percentje naar KHDWVO. En dat kost jou geen cent extra.
  4. Gemiddeld gaat het om 5%, dus als jij koopt voor € 100 krijgt de clubkas € 5 zonder dat het jouw extra kost!!

Er zijn verenigingen die al meer dan 10.000 € opgehaald hebben via deze weg! Houd Trooper telkens in je achterhoofd als je iets nodig hebt.

Je vindt zeker iets in één van de 323 webshops van Coolblue, wat speelgoed bij Collishop, een parfum bij Ici Paris XL, een bloemetje bij Topbloemen.be of een city-trip via Booking.com, …

En bel snel je shopverslaafde vrienden, familie, collega’s en andere KHDWVO sympathisanten, want het gebeurt niet vaak dat je kan shoppen voor het goede doel!

Beeld je eens in wat een mooi bedrag het zou kunnen opleveren wanneer we allemaal online shoppen voor K.H. De Ware Vrienden Oppuurs.

Voor meer info kan je terecht op het onderstaand filmpje.
Alvast bedankt