OVER ONS


Wie zijn we

De Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden Oppuurs is een harmonie met passie! Een hechte groep muzikanten met respect en vriendschap voor elkaar. Bij ons is jong en oud welkom en dit zie je ook in onze diverse muzikantengroep. Tijdens de repetitie stomen we ons klaar voor de concerten, nadien wordt er al eens graag nagekaart bij een natje en een droogje.

In ons jeugdensemble zitten de jongste muzikanten die nog maar net zijn begonnen met de muziekschool. Zij hebben ook een belangrijke plaats in onze vereniging. Later kunnen ze doorstromen naar het groot harmonieorkest, maar kunnen nu eerst nog op hun eigen tempo groeien.


Onze visie

Wij willen zo kwalitatief mogelijk muziek maken op het niveau van onze muzikanten; plezier beleven tijdens het musiceren en dit ook laten voelen aan het publiek. Door een band te smeden tijdens onze activiteiten kunnen we als ware vrienden door het leven gaan.


Wanted !

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe muzikanten om onze groep te verruimen. Iedereen met een hart voor muziek is welkom!

Bespeel je een instrument of heb je dat al eerder gedaan? Je wil graag (opnieuw) musiceren met een gezellige bende? Aarzel dan niet en neem contact op met onze dirigent. Als je over geen eigen instrument beschikt, kan je het bij ons gratis lenen.


Waar en wanneer

Repeteren doen we elke vrijdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in ons lokaal, dorpshuis De Baronie, Oppuursdorp 48.

Het jeugdensemble repeteert daar eveneens op vrijdag, maar dan van 19.00 uur tot 20.00 uur.


Extra voordelen

Gratis lidmaatschap als muzikant, deelname aan alle activiteiten van de harmonie, gratis een instrument in bruikleen en terugbetaling van het inschrijvingsgeld van de notenleerlessen aan de muziekacademie.


Open repetitiedagen

Om je van de sfeer te laten proeven, organiseren we, speciaal tijdens ons jubileumjaar, open repetitiedagen op 8, 15, 22 en 29 april 2022

Geef een seintje als je komt, zodat we jou gepast kunnen ontvangen. Bij vragen, aarzel niet om ons te contacteren.


Contact

Dries Raes (dirigent) 0476/81 86 55 of dirigent@khdwvoppuurs.be

Tim De Wit ( ondervoorzitter) 0498/70  67 14 of ondervoorzitter@khdwvoppuurs.be

Nuttige info

De website van de Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden Oppuurs, of kortweg KHDWVo genaamd, is eind 2010 aangemaakt. Zoals elke website is deze nooit af en zal hij geregeld worden bijgewerkt met nieuws, nieuwe foto’s of andere interessante wetenswaardigheden. Heb je zelf nog nieuws dat op de site kan vermeld worden, kan je dit steeds melden aan de webmaster.


(Wie nog nog foto's of verslagen heeft van voorbije activiteiten, meer weet over de geschiedenis van onze vereniging, zowel in woord als in beeld, vragen we beleefd deze naar me toe te sturen via mail, ze op CD of USB-stick te zetten en/of gewoon mee te brengen naar de repetitie.)